Advertisement
Tanya Jawab

Kalimah anu eusina ngabewarakeun atawa mere beja ka batur, anu dipiharep meunang responsi anu mangrupa perhatian mangrupakeun harti tina kalimah? – CIKIJING.COM

Kalimah anu eusina ngabewarakeun atawa mere beja ka batur, anu dipiharep meunang responsi anu mangrupa perhatian mangrupakeun harti tina kalimah?

  1. panyapuk
  2. pananya
  3. wawaran
  4. parentah
  5. Semua jawaban benar

Jawaban: C. wawaran.

Dilansir dari Ensiklopedia, kalimah anu eusina ngabewarakeun atawa mere beja ka batur, anu dipiharep meunang responsi anu mangrupa perhatian mangrupakeun harti tina kalimah wawaran.

Terimakasih telah melihat artikel Tanya Jawab, semoga bermanfaat bagi para pembaca Cikijing.com.

Baca Juga:  Ketika saya sedang WFH, tiba-tiba listrik dirumah saya mati dan wifi dirumah saya juga mati. Maka saya akan? - CIKIJING.COM

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button