Advertisement
Tanya Jawab

Nu dimaksud dadasar nyaeta?

Nu dimaksud dadasar nyaeta?

  1. nu jualan atawa nu dagang
  2. ngamparkeun jeung ngatur dagangan
  3. ngabuskeun dagangan kana kardus
  4. wawangunan tempat dagang
  5. Semua jawaban benar

Jawaban: B. ngamparkeun jeung ngatur dagangan.

Dilansir dari Ensiklopedia, nu dimaksud dadasar nyaeta ngamparkeun jeung ngatur dagangan.

Terimakasih telah melihat artikel Tanya Jawab, semoga bermanfaat bagi para pembaca Cikijing.com.

Baca Juga:  Perhatikan macam-macam kebutuhan hidup berikut ! 1) Kebutuhan berkomunikasi) Kebutuhan pengungkapan kebersamaan 3) Kebutuhan akan kegiatan bersama 4) Kebutuhan akan perasaan keyakinan diri 5) Kebutuhan pendidikan Kebutuhan-kebutuhan psikologi ditunjukkan pada nomor? - CIKIJING.COM

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button